# ISOGARD HD

Voor een stevig en egaal dakoppervlak

Op daken die frequent worden belopen kunnen isolatieplaten uit minerale wol samengedrukt worden op. Hierdoor blijft water staan op het dakoppervlak of wordt de bovenliggende dakfolie beschadigd door uitstekende bevestigers. Ook isolatiepanelen met een schuimkern lopen risico: de cellen kunnen samengedrukt worden of de cachering kan loskomen van de schuimkern.

Om hierop in te spelen beschikt Elevate over twee types scheidingsplaten: ISOGARD HD en DensDeck Prime. Het gebruik van scheidingsplaten – ook wel dekplaten genoemd – bij nieuwbouw- of renovatieprojecten zorgt voor een stevige ondergrond zonder oneffenheden. Dit verhindert dat de dakbedekking wordt beschadigd.

Scheidingsplaten worden niet enkel tussen de dakisolatie en het dakafdichtingsmembraan geplaatst. Ze kunnen ook rechtstreeks op steeldeck komen als bescherming van isolatieplaten tegen vuur van binnenuit.

ISOGARD HD

ISOGARD HD scheidingsplaten

ISOGARD HD bestaat uit een PIR schuimkern met een gesloten celstructuur. Beide zijden zijn gecoat met een zwarte, glasvlies versterkte minerale cachering. Van alle scheidingsplaten met een dikte van 12 mm beschikken de ISOGARD dekplaten HD over de beste thermische eigenschappen en zijn ze het best bestand tegen extreme weersomstandigheden. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te versnijden en door hun lichte gewicht ook eenvoudig te verplaatsen.

PROJECTEN ISOGARD HD

TOTAALOPLOSSING

Totaaloplossing Elevate 01 100

Om aan de marktvraag te voldoen heeft Elevate een volledig compatibel dakafdichtingssysteem ontwikkeld met, naast de folie, een volledig gamma van accessoires om de beste resultaten te kunnen garanderen bij de plaatsing van het RubberGard EPDM dakafdichtingssysteem.

Daarnaast heeft Elevate ook een uitgebreid assortiment van aanvullende producten voor het plat dak, zoals PIR isolatieplaten, dekplaten en dampschermen. Hun gegarandeerde compatibiliteit zorgt voor een optimale prestatie van het totale systeem.