# OVER ONS

Bouwen aan de toekomst als Elevate

De merknaam Elevate is sinds 2021 een onderdeel van de Holcim Building Envelope. Deze pionier in bouwoplossingen biedt een uitgebreid assortiment aan van duurzame bouwoplossingen die de wereld groener en slimmer maken. Als innovatief bedrijf is de Holcim Building Envelope vandaag een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van rubberen dakafdichtings- en waterdichtingssystemen voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen met in hun portfolio merken als Elevate, FDT, Marlarkey Roofing Products, Gaco, Zinco,..

Bezoek hier de Europese website: www.holcimelevate.com/benelux-nl.

WAT BETEKENT DIT VOOR U?

People Elevate

Dezelfde mensen

Onze mensen veranderen niet. Onze vertegenwoordigers en distributienetwerken zullen dezelfde superieure klantenservice en productondersteuning blijven bieden.

Layer Elevate

Dezelfde producten

Onze producten veranderen niet. RubberGard™ EPDM, UltraPly™ TPO, ISOGARD™ isolatie en de overige producten uit ons gamma blijven hetzelfde.

Shield Elevate

Dezelfde normen

Onze normen veranderen niet. De hoogwaardige oplossingen, strenge licenties en toonaangevende garanties – ze zijn er allemaal nog steeds voor u.

LOKAAL AANSPREEKPUNT VAN WERELDWIJDE FABRIKANT VAN DAKAFDICHTINGSSYSTEMEN

Advies, ondersteuning én begeleiding

BRM is sinds vele jaren het lokaal aanspreekpunt van Elevate daksystemen in België, Nederland en Luxemburg. We geven architecten, dakdekkers en bouwpromotoren deskundig advies bij de keuze van de juiste dakbedekking. Naast de RubberGard EPDM dakfolie en het UltraPly TPO membraan van Elevate (in diverse afmetingen en diktes), biedt Elevate ook een compleet gamma accessoires aan voor de afdichting van naden en details op het dak zoals doorvoeren, hoeken, afvoeren, dakranden en wandaansluitingen.

Bovenop uitgebreide informatie over de beschikbare dakafdichtingssystemen en dakbedekkingsmaterialen, begeleiden we de aannemer en dakdekker bij de bestelling. Daarbij organiseren we theoretische en praktische opleidingen, bieden we technische assistentie op het dak en voeren we tussentijdse controles en finale inspecties uit op de werf.

De Benelux sales vertegenwoordiger van Elevate is gevestigd in Herzele en wordt gerund door Koen De Landsheere en zijn echtgenote Sigrid De Cooman. Samen met hun team zijn ze een professioneel aanspreekpunt voor architecten, aannemers, bouwheren, huisvestingsmaatschappijen, de overheid, … in België, Nederland en Luxemburg. Ze adviseren en ondersteunen deze partijen bij de selectie en de plaatsing van alle dakafdichtingssystemen van Elevate. Dit gaat van EPDM en TPO dakmembranen en accessoires over isolatieplaten en scheidingsplaten tot PU lijmen. Voor commerciële, industriële en residentiële toepassingen. Bij nieuwbouwprojecten en renovaties van daken.

BRM werd in 2008 opgericht door Koen De Landsheere. Ook al is deze onderneming nog relatief jong, toch kan ze terugvallen op een jarenlange ervaring in de daksector. Zaakvoerder Koen begon zijn carrière immers in 1996 als technisch-commercieel verantwoordelijke in de platte daksector.

TEAM

Elevate Over Ons Koen De Landsheere

Koen De Landsheere

Sales rep Elevate Benelux

Elevate Over Ons Sigrid

Sigrid De Cooman

Logistics and Sales Support

Elevate Over Ons Glenn

Glenn Michiels

Account Manager

Elevate Over Ons Jens

Jens Breynaert

Technical Project Engineer

Elevate Over Ons Viviane

Viviane Smeets

Internal Sales Support

Elevate Team Over Ons

Judith Desauw

Junior Technical Project Engineer

Elevate Over Ons Iliyan Iliev

Iliyan Iliev

Technical Representative

Elevate Over Pim

Pim van Hees

Technical Representative