# V-GARD

V-Gard

Het V-Gard dampscherm is ontworpen om gebruikt te worden als dampscherm in Elevate dakbedekkingssystemen. Het bestaat uit een versterkte aluminiumfolie met een zelfklevende bitumineuze onderlaag dat voorzien is van een anti-kleeffilm. De glasvezelversterking zorgt ervoor dat het membraan zeer sterk is, wat uitstekende mechanische prestaties garandeert.

Deze versterking maakt het bovendien bestand tegen voetverkeer en geschikt voor toepassingen met grote mechanische belastingen.

Het oppervlak van de aluminiumfolie van het V-Gard membraan is voorzien van een unieke laag dat de hechting van PU-hechtmiddelen (1K en 2K) aanzienlijk verbetert. De bitumineuze onderkant zorgt voor sterke hechting aan de ondergrond.

V-Gard kan worden aangebracht over metalen, betonnen en houten daken. Neem contact met ons op voor de volledige lijst met goedgekeurde ondergronden of voor meer technische informatie

TOTAALOPLOSSING

Totaaloplossing Elevate 01 100

Om aan de marktvraag te voldoen heeft Elevate een volledig compatibel dakafdichtingssysteem ontwikkeld met, naast de folie, een volledig gamma van accessoires om de beste resultaten te kunnen garanderen bij de plaatsing van het RubberGard EPDM dakafdichtingssysteem.

Daarnaast heeft Elevate ook een uitgebreid assortiment van aanvullende producten voor het plat dak, zoals PIR isolatieplaten, dekplaten en dampschermen. Hun gegarandeerde compatibiliteit zorgt voor een optimale prestatie van het totale systeem.