# DENSDECK PRIME

VOOR EEN BRANDVEILIG EN DRUKVAST DAKOPPERVLAK

Op daken die frequent worden belopen kunnen isolatieplaten uit minerale wol samengedrukt worden. Hierdoor blijft water staan op het dakoppervlak of wordt de bovenliggende dakfolie beschadigd door uitstekende bevestigers. Ook isolatiepanelen met een schuimkern lopen risico: de cellen kunnen samengedrukt worden of de cachering kan loskomen van de schuimkern.

Om hierop in te spelen beschikt Elevate over twee types scheidingsplaten: ISOGARD HD en DensDeck Prime. Het gebruik van scheidingsplaten – ook wel dekplaten genoemd – bij nieuwbouw- of renovatieprojecten zorgt voor een stevige ondergrond zonder oneffenheden. Dit verhindert dat de dakbedekking wordt beschadigd.

Scheidingsplaten worden niet enkel tussen de dakisolatie en het dakafdichtingsmembraan geplaatst. Ze kunnen ook rechtstreeks op steeldeck komen als bescherming van isolatieplaten tegen vuur van binnenuit.

Elevate Densdeck Prime Colruyt Lot Be Tijtgat Densdeck

DENSDECK PRIME SCHEIDINGSPLATEN

DensDeck Prime bestaat uit een waterdichte en schimmelwerende gipskern met aan beide zijden een glasvlies cachering. De DensDeck Prime dekplaten verbeteren de structurele integriteit van het dak. Ze spreiden de belasting en beschermen de onderliggende isolatiepanelen. Daarnaast zijn ze een uitstekende brandbarrière en hebben ze uitstekende thermische eigenschappen.

Voor meer informatie over de producteigenschappen en de beschikbare afmetingen en diktes van deze scheidingsplaten, kan u ons contacteren.

PROJECTEN DENSDECK PRIME

TOTAALOPLOSSING

Elevate Densdeck Prime Dakopbouw

Om aan de marktvraag te voldoen heeft Elevate een volledig compatibel dakafdichtingssysteem ontwikkeld met, naast de folie, een volledig gamma van accessoires om de beste resultaten te kunnen garanderen bij de plaatsing van het RubberGard EPDM dakafdichtingssysteem.

Daarnaast heeft Elevate ook een uitgebreid assortiment van aanvullende producten voor het plat dak, zoals PIR isolatieplaten, dekplaten en dampschermen. Hun gegarandeerde compatibiliteit zorgt voor een optimale prestatie van het totale systeem.